HTML

Egy társaság blogja

Egy osztályból "kivált" pár ember blogja.

Friss topikok

  • .mai lan..: meg van bocsájtva :D igazán meghatóXD amúgy én is bírom a népet (az enyém nem lett olyan kedves, n... (2009.07.06. 22:50) Összefoglalok. Mert miért ne?
  • copiedname: @.mai lan..: SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSP... (2009.07.04. 22:26) Critical Mass
  • copiedname: első (2009.07.02. 22:35) Megnyílt a blog!
  • copiedname: SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM... (2009.07.02. 22:24) A beszélőgép első bejegyzése
  • copiedname: SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM... (2009.07.02. 22:18) Húsvét hétfő [élménybeszámoló]

Linkblog

Megtöröm a csendet

2009.04.23. 17:26 :: Petrusá

Nos igazából nincs konkrét dolog amiről írnom kéne..de mivel senki nem írt már elég régóta bejegyzek ide valamit ami talán beindítja a többieket is és ösztönzően hat h írjanak:D(igazán cseles vagyok).
   Szóval ma..háth volt idő szerint 7 óránk..(Bencének 8 )...ott tengettük az időt szokás szerint a sulinál..Legelőszőr szereztünk kaját(Virág Gráci Én)..Gráci szerencsétlenségére kb fél órába telt mire kiválasztottuk:D,aztán szembejött velünk Mesi és Dani..közölték h hívtak mivel azt modntuk h az udvaron leszünk..de az udvar alatt mi(legalábbis én) a kinti padokat értettem..(ksiebb fogalomzavar),no igen én meg közötlem h hát engem aztán hívhatnak mivel a telóm a táskámban leledzik..ami pedig nem volt nálam..no igen...szóval viszsavágtázunk a padokhoz ami az udvart jelenti..ileltve előtt emég feltankltunk egy ksi ropot meg kakót..(Virág szokásos napi adagja).Visszaérve a sulihoz még ott szórakoztattuk magunkat..Ami alatt azt rétem h bárki bármit mondott..v akár pont h senki meg se szólalt én már vihogtam..(egy ideje már ebben a betegségben szenvedek és néha a tünetek erősödnek)..na igen aztán megérkezett Bence..még kb fél órát ott vagyogattunk(aszsem nincs ilyen szó...vagyis ezennel már van) aztán Mesi lelépett..majd Bence is..és kb 1 perc múlva mi is távoztunk Virágékhoz ahonnan meg kb negyed örkor távoztunk..Virágéknál igazán izgalmas vámpíros meg vérfarkasos könyveket olvastunk..vgaiys én olvastam hangosan..a töbiek meg vagy értetteék vagy nem:D..(sebesség miatt)..néha kicsit mást olvastam mint ami oda van írva mert olvashatatlan csicsa betűkkel volt írva..de Gráci mndig kijavított..szóval tanultamaz esetből és soha többet nem tartom úgy azt amit olvasok,hogy más is lássa:D..
           Ja visszatérve az elejére...elvileg 7óránk volt..de gyakorlatilag csak 4..Mivel az első két órát fogászaton töltöttük..a harmadik az kémia tz..negyedik anyajegy szűrés..aztán volt egy tényleges angol matek német/francia/spanyol/olasz..

No ennyi..igazából tök tartalmatlan..de már kellett valami...szóval ti jöttök...
(ha vmit nem tudtok elolvasni meg stb akkor bocs:D)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://youdontwannareadthis.blog.hu/api/trackback/id/tr721082345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[Joker-Talker] 2009.04.24. 22:11:47

huh most már kijött a Petra-gépelés-szindróma....már kezdtem aggódni az első irományodnál, hogy teljesen helyesen van írva....de látom nincs baj:D ;)

copiedname 2009.07.02. 22:14:56

SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
süti beállítások módosítása