HTML

Egy társaság blogja

Egy osztályból "kivált" pár ember blogja.

Friss topikok

  • .mai lan..: meg van bocsájtva :D igazán meghatóXD amúgy én is bírom a népet (az enyém nem lett olyan kedves, n... (2009.07.06. 22:50) Összefoglalok. Mert miért ne?
  • copiedname: @.mai lan..: SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSP... (2009.07.04. 22:26) Critical Mass
  • copiedname: első (2009.07.02. 22:35) Megnyílt a blog!
  • copiedname: SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM... (2009.07.02. 22:24) A beszélőgép első bejegyzése
  • copiedname: SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM... (2009.07.02. 22:18) Húsvét hétfő [élménybeszámoló]

Linkblog

sziakata

2009.11.27. 20:55 :: .mai lan..

 Szervusz (igen tudom mit jelent) Kata

Szólj hozzá!

Összefoglalok. Mert miért ne?

2009.07.04. 22:48 :: .mai lan..

 Hejhó, hejhó.. Izé, ez van, ha túl sok Hófehérkét nézel.

Node ez most nem lényeges. De rég írtunk ide...

De msot ez sem lényeges. Vagy de. Na mindegy, nem érdekelXD

Kitört a "pánik hangulat" köreinkben, ami.. Hát, szóval kitört. ÚGy ítéltem meg ez megér egy blog bejegyzéstXD Vagy kettőt, ha valaki követné példám. Vagy akár többet is, as you wish.

 

           ice ice penguin*     (the exploited..) üzenete (22:32):

*most mi bajotok?

*emberek

*ingerült a légkör

   PrazeLee     üzenete (22:33):

*csak Bosi bazmegolgat itt el kellemesen

           ¤-›•ρє    т    гυs•‹-¤              üzenete (22:33):

*látod virág én megmondtam

Bosi üzenete (22:33):

*én nem vagyok ingerült, szarkazmus ftw

Bosi üzenete (22:34):

*btw, én mondtam meg először, kármit is mondtál másodszorra

           ¤-›•ρє    т    гυs•‹-¤              üzenete (22:34):

*én azt mondtam h ez az egész szar bomlik

           ice ice penguin*     (the exploited..) üzenete (22:34):

*most pedig tök jól megvoltunkXD

           ¤-›•ρє    т    гυs•‹-¤              üzenete (22:35):

*mert az emberek kezdik egymást baszogatni és bántani és nem szeretni stb

           ice ice penguin*     (the exploited..) üzenete (22:35):

*ez a közös volt olyan mókás mint annak idejénXD

           ¤-›•ρє    т    гυs•‹-¤              üzenete (22:35):

*de mindig

*h 1 ideig, 1 óráig tök jól elvagyunk aztán hirtelen berobban vmi

*és vége

date: 07.04.
megjegyzés: "kicsit" belejavítgattam, ugyanis a Petra által írt részek olvashatatlanak lettek volna enélkülXD
 
 (23:16) mesi:

szia virág (23:16) ice ice penguin*: szia (23:17) ice ice penguin* megváltoztatta állapotát erre: Elfoglalt (23:17) mesi: aszem meg kéne beszélnünk valamit
tehát (23:17) ice ice penguin*:  ajajXD (23:17) mesi:  (23:17) mesi: ugy tudom hallottad hogy szerveznék egy bulit....:D (23:17) ice ice penguin*: sí:D, kataXD
  (23:17) mesi: na...igen:D (23:20) mesi: én egyáltalán nem azt akartam hogy bandaháboru legyen és nem az volt a célom hogy meghivok magamhoz 3 embert mert a többit utálom...sőt...én senkit nem utálok ebben a csapatban ami nemtudom hogy mennyire létezik mostmár...tehát elöször is: csak azért szoltam csak a petrának meg a katának mert többiek (dani, gráci, ilyenek) mostanában utaznak külföldre és nem voltam benne biztos hogy megtartsam-e
most (23:21) ice ice penguin*: ööö okXDXD (23:21) mesi:

és ide mindenkit meg akartam hovni hogy tisztázzuk ezt a kis konfliktust ami mostanában alakult ki és hogy béke legyen végre...

date: 07. 03.

megjegyzés: remélem Mesi nem haragszik, amiért ez bemásoltam, végülis nincs benne semmi túlzottan bizalmas dolog

ezzel az egész hülye bejegyzéssel mindössze annyi célom volt, h közöljem azt, amit mindenki mondogat, cska nem úgy, hogy mindenki ott van..

állítólag bomlunk. lehet hogy tényleg. nem tudom. csak annyi, hogyha már mindenki fantáziáját ennyire izgatja, akkor miért nem ebszélünk róla?

virág voltam.

(meg még mindig az vagyok ha minden jól megy)

4 komment

Critical Mass

2009.04.24. 21:05 :: Drake@School

Hát a Kritikus Tömeg.

Hárman (Virág, Prazelee, Én) úgy döntöttünk, hogy részt veszünk eme nemes eseményen, és szerintem egyikőnk se bánta meg. Bár kis komplikációk akadtak az elején, olyan csekélységek mint pl. hogy majdnem lekéstük, de végül sikerült időben mindenkinek megkérkeznie, és sikeresen teljesítettük a távot a több száz elöttünk,mögöttünk,körülöttünk tekerő biciklistákkal együtt. Nagyon király érzés ennyi ember között tekerni, és nézni a sok ideges arcot az autókban, akik nem tudták hogy lezárják az utakat, és ők emiatt késnek el. Volt még bringaszépségverseny is, de az egyetlen (szerintem) említésre méltó darab egy úriember biciklije volt, nem tudom mi annak a biciklifajtának a neve amikor fekszik benne az ember, de neki az volt, mögötte pedig egy nagy plüssmacival, kukásmellénybe öltöztetve. Aztán elmentünk a Virághoz, ahol csak úgy röpült az idő, és este vettük észre hogy hoppá, ilyen késő van. Mivel nem akartuk megunkat este elüttetni (az én bringámon még világítás se volt), bezsúfoltuk szegény Virágék lakásába a bringákat, és másnap mentünk értük. Ezúton is kösz és bocs Virág :D.

Hát röviden most ennyit tudtam összekaparni, már kicsit elfelejtődtek az események, képeket meg majd megpróbálok szerezni.

6 komment

Megtöröm a csendet

2009.04.23. 17:26 :: Petrusá

Nos igazából nincs konkrét dolog amiről írnom kéne..de mivel senki nem írt már elég régóta bejegyzek ide valamit ami talán beindítja a többieket is és ösztönzően hat h írjanak:D(igazán cseles vagyok).
   Szóval ma..háth volt idő szerint 7 óránk..(Bencének 8 )...ott tengettük az időt szokás szerint a sulinál..Legelőszőr szereztünk kaját(Virág Gráci Én)..Gráci szerencsétlenségére kb fél órába telt mire kiválasztottuk:D,aztán szembejött velünk Mesi és Dani..közölték h hívtak mivel azt modntuk h az udvaron leszünk..de az udvar alatt mi(legalábbis én) a kinti padokat értettem..(ksiebb fogalomzavar),no igen én meg közötlem h hát engem aztán hívhatnak mivel a telóm a táskámban leledzik..ami pedig nem volt nálam..no igen...szóval viszsavágtázunk a padokhoz ami az udvart jelenti..ileltve előtt emég feltankltunk egy ksi ropot meg kakót..(Virág szokásos napi adagja).Visszaérve a sulihoz még ott szórakoztattuk magunkat..Ami alatt azt rétem h bárki bármit mondott..v akár pont h senki meg se szólalt én már vihogtam..(egy ideje már ebben a betegségben szenvedek és néha a tünetek erősödnek)..na igen aztán megérkezett Bence..még kb fél órát ott vagyogattunk(aszsem nincs ilyen szó...vagyis ezennel már van) aztán Mesi lelépett..majd Bence is..és kb 1 perc múlva mi is távoztunk Virágékhoz ahonnan meg kb negyed örkor távoztunk..Virágéknál igazán izgalmas vámpíros meg vérfarkasos könyveket olvastunk..vgaiys én olvastam hangosan..a töbiek meg vagy értetteék vagy nem:D..(sebesség miatt)..néha kicsit mást olvastam mint ami oda van írva mert olvashatatlan csicsa betűkkel volt írva..de Gráci mndig kijavított..szóval tanultamaz esetből és soha többet nem tartom úgy azt amit olvasok,hogy más is lássa:D..
           Ja visszatérve az elejére...elvileg 7óránk volt..de gyakorlatilag csak 4..Mivel az első két órát fogászaton töltöttük..a harmadik az kémia tz..negyedik anyajegy szűrés..aztán volt egy tényleges angol matek német/francia/spanyol/olasz..

No ennyi..igazából tök tartalmatlan..de már kellett valami...szóval ti jöttök...
(ha vmit nem tudtok elolvasni meg stb akkor bocs:D)

2 komment

Ismét én [gondolom már marhára untokXD]

2009.04.16. 17:38 :: .mai lan..

Hol is kezdjem? Talán az elejénXD

3 komment

Húsvét hétfő [élménybeszámoló]

2009.04.14. 17:55 :: .mai lan..

 

(17:03) Bosi:  azt nevezitek ti élménybeszámolónak, hogy felraktok két (azaz 2) darab képet?:D

 

Hát, ezek után, muszáj lesz írni egy rendes élménybeszámolót… XD


3 komment

A beszélőgép első bejegyzése

2009.04.14. 16:58 :: [Joker-Talker]

Naszóval. Ez valójában egy próba, hogy jól működök-e így virtuálisan. Szerintem ez pozitív lesz, ezért rátérek a tárgyra.

6 komment

Petrúsá végre elkészült bejegyzése

2009.04.14. 14:50 :: Petrusá

   No tehát,párszor már neki futottam..lássuk most mi lesz belőle. A tavaszi szünet utolsó napját tengetjük,természetesen ehhez párosul a jól megszokott iskolaundor,de végre holnap ismét találkozunk rég nem látott( azaz tegnap) állatokkal akik a barátaink. Értük már megéri bemenni:)

6 komment

Gyors üzenet

2009.04.14. 00:30 :: Drake@School

Na azthiszem most befejezem jópár órára a munkát (köhm). Egy bannercsere volt hogy megnézzem egyáltalán megy-e, ezek szerint megy :). Na jóccaka.

 

Szólj hozzá!

Locsolkodás-ízelítő

2009.04.13. 23:00 :: Drake@School

Azthiszem ehhez nem kell sok kommentár.


 

11 komment

hivatalos bejegyzés No.1

2009.04.13. 22:26 :: mailan

Üdv mindenkinek! Először is... Miylen jó már hogy van egy saját blogunk?XD De tényleg, igazán felemelő. 

2 komment

Címkék: tavasz

Megnyílt a blog!

2009.04.13. 21:08 :: Drake@School

Örömmel jelenthetem, hogy megnyílt a fantasztikus társaságunk fantasztikus blogja! Tervbe van véve, hogy szinte mindenki írni fog, természetesen akármiről, valami személyes élményről, legyen az örvendetes vagy szomorú, tegnapi vagy 4 évvel ezelötti eseményről.

3 komment

Címkék: blog a megnyílt